Esta web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de sus hábitos de navegación.
Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí. X

Notes legals i Política de privacitat

La informació que apareix al web de FIRST TRONIC està adreçada únicament a les persones interessades a obtenir informació sobre FIRST TRONIC i, si s'escau, sobre les seves empreses associades i subsidiàries i sobre els productes i serveis comercialitzats per aquestes o bé per tercers amb qui FIRST TRONIC pugui haver concertat acords eventuals o permanents sobre aquest tema (en endavant , "tercers col·laboradors").

En accedir i connectar-se al web, s'accepta que FIRST TRONIC no és responsable de cap pèrdua directa o indirecta derivada de l'ús de la informació, ja sigui de titularitat pròpia o de tercers col·laboradors, de les matèries i productes continguts o de l'accés a altres matèries i continguts d' Internet a través de les connexions amb aquest web. L'accés al web de FIRST TRONIC no implica cap tipus de garantia, expressa o implícita, atorgada per FIRST TRONIC respecte a la idoneïtat dels seus continguts per a fins particulars de qui hi accedeixi. En conseqüència, tant l'accés al web com l'ús de la seva informació i els seus continguts s'efectua sota l'exclusiva responsabilitat de qui ho realitzi, i FIRST TRONIC no se'n fa responsable dels danys directes ni indirectes, dels danys emergents o per lucre cessant, ni dels eventuals perjudicis derivats de l'ús de la informació i els continguts del seu web o de webs de tercers accessibles a través de les connexions i enllaços existents.

FIRST TRONIC no assumeix cap responsabilitat sobre els continguts enllaçats mitjançant un vincle amb un altre web.

FIRST TRONIC autoritza a citar els continguts del seu web en altres webs i a enllaçar-los sempre que se'n faci constar l'origen i que el navegador utilitzat mostri l'adreça URL de FIRST TRONIC. FIRST TRONIC no té cap mena de control sobre els enllaços de tercers, i per tant no pot respondre de la disponibilitat dels webs enllaçats, dels productes o serveis comercialitzats en aquests webs, ni dels seus continguts i recursos.

En el cas que FIRST TRONIC sigui advertida que algun usuari de qualsevol dels serveis facilitats a través del seu web du a terme activitats delictives o que atempten contra drets de tercers, FIRST TRONIC pot rescindir de forma immediata la relació amb aquest usuari i adoptar les mesures necessàries per evitar la continuïtat d'aquestes activitats.

El copyright del material emprat en aquest web (incloses amb caràcter merament enunciatiu i no limitatiu les marques i els seus logotips) és propietat exclusiva de FIRST TRONIC o de tercers col·laboradors. La reproducció, distribució, comercialització o transformació d'aquest material estan prohibides, llevat que hi hagi consentiment previ i exprés de FIRST TRONIC o dels seus tercers col·laboradors. L'accés a aquest material no implica cap tipus de llicència per reproduir-lo, distribuir-lo, comercialitzar-lo o transformar-lo.

FIRST TRONIC tractarà les dades de caràcter personal aportades per l'usuari conforme al que dicti la llei espanyola i d'acord amb les polítiques de privacitat establertes per a cada servei ofert a través de FIRST TRONIC.


Política de privacitat
FIRST TRONIC considera importantíssim garantir la privacitat de les dades dels consumidors i es compromet a protegir la informació personal proporcionada pels visitants del seu web i la informació inclosa en les llistes de correu electrònic. Qualsevol informació proporcionada a FIRST TRONIC es tractarà amb les màximes precaucions i no s'utilitzarà per a cap altra finalitat que l'autoritzada per l'usuari.

Revenda o divulgació de dades a tercers: FIRST TRONIC no ven, lloga, intercanvia ni presta a tercers informació personal recopilada al seu web o inclosa a les seves llistes de correu electrònic. Si FIRST TRONIC contracta tercers que puguin tenir accés a informació confidencial, aquests estan obligats, per un acord de confidencialitat, a assegurar el mateix nivell de seguretat que FIRST TRONIC en el tractament de les dades personals.

FIRST TRONIC us ofereix la possibilitat d'accedir a la informació que ens faciliteu, corregir-la, modificar-la o eliminar-la si és errònia o incompleta. Per a qualsevol d'aquestes opcions, o si teniu cap dubte o pregunta sobre aquest tema, poseu-vos en contacte amb nosaltres enviant un missatge a info@firsttronic.es

Malgrat que la majoria dels usuaris del web de FIRST TRONIC indiquen que accepten rebre informació sobre iniciatives de FIRST TRONIC quan els usuaris introdueixen les seves dades personals al web tenen dret a escollir si autoritzen o no FIRST TRONIC a enviar-los informació. Si no heu escollit aquesta opció en el moment d'introduir les vostres dades, però posteriorment decidiu que no voleu rebre comunicacions de FIRST TRONIC comuniqueu-nos-ho.

Si per qualsevol motiu considereu que FIRST TRONIC no ha complert aquests principis de protecció de dades, us preguem que ens ho comuniqueu enviant un missatge de correu electrònic a info@firsttronic.es i tractarem per tots els mitjans de revisar i corregir el problema immediatament.

Aquest web proporciona enllaços a diversos webs que estan fora del control de FIRST TRONIC. Quan cliqueu un d'aquests enllaços, sortireu del nostre web i us connectareu al web de l'organització o companyia seleccionada. Encara que hi hagi una relació entre el nostre web i el web d'un tercer, no tenim cap tipus de control sobre els llocs vinculats. Cadascun d'aquests llocs vinculats té el seu propi procediment i les seves pròpies polítiques de protecció i recopilació de dades. Si visiteu un web vinculat al nostre, consulteu la política de protecció de dades del lloc abans de facilitar qualsevol informació personal.

La utilització d'aquest web comporta l'acceptació de les condicions de la nostra política de protecció de dades. Si no les accepteu, no divulgueu cap tipus d'informació personal per mitjà d'aquest web. FIRST TRONIC pot modificar la seva política de protecció de dades, les modificacions entraran en vigor quan es publiquin en aquest web. L'usuari és responsable de revisar aquesta política de protecció de dades periòdicament per informar-se dels canvis realitzats.

Si teniu cap dubte o voleu fer cap pregunta sobre la protecció de dades a la xarxa del web de FIRST TRONIC poseu-vos en contacte amb l'administrador del web a través d'aquesta adreça electrònica info@firsttronic.es

La darrera actualització d'aquesta política de protecció de dades és del 27 de Febrer del 2020.


Dades legals
En compliment de la Llei de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic (Llei 34/2002 - LSSI-CE), en vigor des del 12 d'octubre de 2002, es posa en coneixement públic la següent informació:

Objecte del web:
Presentació d'informació comercial sobre els serveis oferts i les dades de contacte. No inclou cap mitjà per portar a terme una contractació per via electrònica dels serveis oferts.

Responsable del web:
First Tronic, S.L.
C/León, 60
43004 Tarragona
CIF B43367143

Contacte:
Tel. +34 977 221 654
Fax +34 977 237 642
a/e: info@firsttronic.es
Domini: firsttronic.es